Etelä-Korea ja Algeria päättävät lohkovaiheen toisen ottelukierroksen ottelussa, jossa kumpikin hakee ennen kaikkea täyttä pistepottia. Etelä-Korea sai pistetilinsä auki 1-1-tasapelillä Venäjää vastaan avausottelussa, kun Algeria puolestaan kärsi 1-2-tappion Belgialle.

Kummankin vahvuutena avausottelussa oli tiivis joukkuepeli ennen kaikkea oman maalin suuntaan, mutta nyt tarvitaan ideoita myös hyökkäyspelin suhteen, sillä tasapeli ei kummankaan jatkohaaveiden kannalta olisi kovin kummoinen tulos.

Etelä-Korea pyrkii pelaamaan palloa nopeasti ja jos joukkue saa tilaa, voi Algerian puolustukselle tulla kiire. Algerian joukkueesta toisaalta löytyy taitoa ja rangaistupilkulta maan pitkän maalittoman putken MM-tasolla päättänyt Sofiane Feghouli on avainasemassa Algerian hyökkäyspelin pyörittäjänä. Algerialta löytyy myös kokoa ja voimaa, mikä näkyy etuna erikoistilanteissa.

Etelä-Korean päävalmentaja Hong Myung-bo ehti jo ennakoida Algerian lähtevän otteluun hyökkäävämmin kuin Belgiaa vastaan ja painotti samaan hengenvetoon myös oman joukkueensa pelaavan vain voitosta. Yksi pelin avaintekijöistä on se miten Etelä-Korea pystyy murtamaan Algerian prässin ja löytämään tiloja linjojen välistä ja takaa. Mikäli Algeria pystyy puristamaan Etelä-Korean ahtaalle, tulee puolustukselle paineen alla herkästi virheitä, joista Algeria pääsee rankaisemaan.

Tappiokaan ei sulkisi lopullisesti ovea jatkoon kummaltakaan, mutta käytännön tasolla molemmat tietävät, että vain voitto tästä ottelusta pitää realistiset jatkomahdollisuudet hengissä ja tämä näkyy varmasti pienenä riskinottonakin.