Espanjalaislehti Mundo Deportivo uskoo Massimiliano Allegrin jättävän managerin paikkansa Juventuksessa kuluvan kauden jälkeen. 51-vuotias luotsi on toiminut ”Vanhan rouvan” valmentajana heinäkuusta 2014 saakka.

Allegri on menestynyt torinolaisseurassa. Hän on voittanut seuran kanssa neljä peräkkäistä Italian Serie A:n mestaruutta, kaksi Coppa Italiaa sekä Italian Super Cupin.

Italialaisen sopimus ulottuu kesäkuuhun 2020 saakka. Siitä huolimatta hänen ei uskota jatkavan diilinsä loppuun. Varsinkaan, jos Juventus onnistuisi voittamaan tänä vuonna Mestarien liigan.

Mundon mukaan Real Madridin viime kauden jälkeen jättänyt Zidane Zidane on Juventuksen tuleva päävalmentaja. Ranskalaislegenda Zidane, 46, on tuttu mies Torinossa, sillä hän pelasi Juventuksessa urallaan vuodet 1996-2001.

Zidanen meriitit valmentajana viime vuosina ovat fantastiset. Hän luotsasi Real Madridia tammikuusta 2016 alkaen toukokuuhun 2018 saakka mutta onnistui voittamaan lyhyessä ajassa ennätykselliset kolme peräkkäistä Mestarien liigan finaalia, Espanjan pääsarjan La Ligan, Espanjan Super Cupin, kahdesti Uefa Super Cupin ja kaksi seurajoukkueiden MM-kultaa.

Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!