Espanjalaislehti Mundo Deportivon mukaan Englannin Valioliigan kärkipäässä viilettävä Manchester United metsästää suurta hankintaa maalivahtiosastolleen.

Lehden mukaan ManU on tarjonnut 1,5-vuotista sopimusta maalivahti Victor Valdesille. Barcelonan entinen ykkösmaalivahti on toipunut vuoden 2014 maaliskuussa saamastaan polvivammasta lähes täysin, ja United on kiinnostunut 32-vuotiaan espanjalaisen palveluksista.

Valdes liittyi Unitedin harjoitusryhmään loppusyksystä. Hänen tarkoituksenaan oli hakea täyttä pelikuntoa harjoittelemalla manchesteriläisseuran ensiluokkaisen maalivahtivalmennuksen kanssa. Ennen joukkueeseen liittymistä hänen aikomuksenaan oli liittyä ranskalaisjätti Monacon riveihin, mutta hän ei läpäissyt seuran lääkärintarkastusta kesällä.

ManU:n maalilla on parin viime kauden ajan torjunut niin ikään espanjalainen David de Gea, joka on tällä kaudella ollut lähes ilmiömäinen. De Gean, 24, jatko ei kuitenkaan ole kiveen kirjoitettu, sillä nuorta maalivahtia on viety huhuissa esimerkiksi Real Madridiin.

Englantilaislehti Daily Mailin mukaan ManU:n kolmosvahdin roolia kantaneelle Ben Amosille on annettu lupa etsiä seuraa muualta, minkä lisäksi myös kakkosvahti Anders Lindegaard saattaa olla lähtökuopissa. Tämä mahdollistaisi Valdesin pikaisen siirtymisen punapaitoihin.