Entinen aikuisviihdetähti Mia Khalifa sai sosiaalisen median sekaisin lauantaina.

Khalifa tunnetaan kovana valioliigaseura West Hamin kannattajana. Khalifa seurasi lauantaina, kun joukkue voitti suurseura Arsenalin sarjapelissä tiukan ottelun jälkeen 1-0.

Hän seurasi ottelua paikan päältä. Khalifa julkaisi Twitter-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa ottelustadionilla.

Kuten arvata saattaa, Khalifa katsoi lauantain ottelua ”Hammers-lasit” päässä. Arsenalin keskikenttäpelaajan Matteo Guendouzin esitykset viheriöllä eivät tehneen somepersoonaan kovin suurta vaikutusta. Khalifa kritisoi rajusti Guendouzin jatkuvaa kaatuilua Twitterissä.

– V***n nynny Matteo Guendouzi. Olen nähnyt sinun menevän tässä ottelussa enemmän alas kuin minä vuonna 2014, Khalifa kritisoi kirjoittaen päivityksen isoilla kirjaimilla.

Jos alla oleva twiitti ei aukea, katso se täältä.

Mia K.

@miakhalifa
FUCKING PUSSY @MatteoGuendouzi, IVE SEEN YOU GO DOWN MORE IN THIS MATCH THAN I DID IN 2014 #COYI ⚒

Twiitti on herättänyt runsaasti keskustelua. Maanantaiaamupäivään mennessä julkaisua oli kommentoinut yli 4,6 tuhatta ihmistä ja päivitys oli saanut yli 36 000 jakoa ja reilut 83 000 tykkäystä.

Puheillaan ”alas menemisestä” Khalifa viittasi juuri aikuisviihdeuraansa, joka alkoi lokakuussa 2014. Hän lopetti aikuisviihdealalla työskentelyn jo seuraavana vonna.

Nykyisin Khalifa työskentelee mm. urheilukommentaattorina.

Guendouzi on saanut kauden aikana runsaasti kritiikkiä juuri kaatuilustaan. 19-vuotias ranskalainen on huippulupaava, mutta Valioliigan kovuuteen totuttelemisessa hänellä riittää vielä tekemistä.