LA Galaxyssa pelaava 35-vuotias Liverpool-ikoni Steven Gerrard kertoo Liverpool Echolle haluavansa valmentaa joskus Liverpoolissa – ja jos hän saisi valita, nimenomaan vanhan pelikaverinsa Jamie Carragherin kanssa.

Carragher lopetti uransa 2013 ja on toiminut sen jälkeen Sky Sportsin asiantuntijana. Gerrardin peliura sen sijaan jatkuu vielä ainakin hetken LA Galaxyssa.

– Olen hieman tienristeyksessä urani suhteen: lopettaako tähän kauteen vai pelatako vielä yksi? Täällä kausi loppuu marraskuussa, joten toivottavasti saan jouluna houkuttelevia tarjouksia, Gerrard sanoo.

Hän kertoo haluavansa ensisijaisesti palata Liverpooliin ja valmennustöihin.

– Olen miettinyt asiaa todella paljon. Jamien tietämys jalkapallosta on aivan huikea. Uskon että me molemmat tulemme vielä joskus tekemään töitä Liverpoolille. Sitä en tiedä, koska se hetki koittaa. Enkä ole siitäkään varma, olemmeko Liverpoolissa samaan aikaan, Gerrard sanoo.

– Mutta se on varmaa, että haluaisin todella valmentaa Liverpoolissa juuri hänen kanssaan. Mutta toki eri ihmiset tekevät näitä päätöksiä.

Entinen Englannin maajoukkuekapteeni myöntää kuitenkin, että valmennusura voi alkaa jossain muuallakin, jos Liverpoolista ei tule tarjousta.

– Ilman muuta olen valmis aloittamaan muuallakin, jos Liverpoolista ei tule soittoa. Pitää kuunnella tarkkaan ja puntaroida kaikkia eteen tulevia mahdollisuuksia.

Gerrard suorittaa parhaillaan pelaamisen ohessa valmentajantutkintoa.