Liverpoolista tuttu pelaajalegenda Jamie Carragher arvosteli kovaan sävyyn Manchester Cityn maalivahtia Claudio Bravoa Sky Sportsin Monday Night Football -ohjelmassa.

Carragher sanoi suoraan, ettei Barcelonasta täksi kaudeksi Cityyn saapunut Bravo ole tarpeeksi hyvä huippujoukkueen ykkösvahdiksi.

– Yksi vastaan yksi -tilanteissa hän ei koskaan torju mitään. Heillä on maalivahti, joka ei ole lähellekään tarpeeksi hyvä, Carragher tylytti.

Carragher syytti Bravoa erityisesti viikonloppuna noloon 0-4-tappioon päättyneen Everton-ottelun avausmaalista, jonka viimeisteli Romelu Lukaku. 33-vuotias Bravo ei kyennyt torjumaan laukausta.

– Maalivahdin pitäisi torjua Lukakun suoritus. (Man Unitedin David) De Gea torjuisi sen, (Chelsean Thibaut) Courtois torjuisi sen, (Tottenhamin Hugo) LLoris torjuisi sen, (Arsenalin Petr) Cech torjuisi sen. Ei kysymystäkään. Se ei ole virhe, vaan hän ei vain ole tarpeeksi hyvä.

Bravo on pitänyt vain neljä nollapeliä 18 Valioliigan ottelussa. Hän on päästänyt taakseen peräti 14 edellisistä 22 maalia kohti tulleesta laukauksesta.