HJK:n entinen kapteeni Sebastian Dahlström teki mielenkiintoisen siirtokuvion viime kauden päätteeksi. Dahlström vaihtoi Helsingin Tiraspoliin, Moldovaan ja seuran HJK:sta paikalliseen mahtiseuraan, Sheriffiin.

Palloliiton julkaisemassa haastattelussa Dahlström nostaa yhden syyn yli muiden, miksi matka vei Moldovaan.

– Siksi täällä ollaan, että saumat maajoukkueeseen paranisivat. Paikka Huuhkajissa on tietysti aina tavoitteena. Vaikka koronassa on vakavasta asiasta kyse, niin yksi lisävuosi seurajoukkueessa ei ainakaan heikennä omia mahdollisuuksiani, Dahlström kertoi Palloliiton sivuilla.

Huuhkajien mukana Dahlström on ollut kerran. Peliaikaa on tullut Eurocupien kestomenestyjän riveissä hyvin, joten varmasti Markku Kanervan joukkoineen on joutunut lisäämään yhden uuden maan sarjan seurantalistalleen.

Dahlströmille uusi ympäristö on ollut positiivinen yllätys.

– Stadion, treenikeskus ja oma kämppäni ovat ihan viimeisen päälle, sen suhteen ei ole mitään valittamista. Tämähän ei ole mikään pikkukaupunki, sillä asukkaita on 150 000 ja eurooppalaista elämänmenoa löytyy ravintoloita myöten. Täytyy myöntää, että olin jopa hieman yllättynyt siitä, kuinka mukava kaupunki Tiraspol on, Sebastian Dahlström sanoo.

Moldovan sarjaa on nyt pelattu kuusi kierrosta. Sarjaa johtaa Dahlströmin Sheriff puhtaalla pelillä.