Lauantaina neljännesvälierät saatiin vauhtiin. Puolivälieriin selvisivät Ranska, Slovenia, Saksa ja Espanja.

Ranska oli jo toinen jalka kotimatkalla, kun Turkki johti neljällä pisteellä 19 sekuntia ennen loppua. Vielä seitsemän sekuntia myöhemmin Ranskan Timothe Luwawu-Cabarrot sai epäurheilijamaisen virheen ja Turkki pääsi vapariviivalle ja sai vielä pallonhallinnan. Cedi Osman kivitti kuitenkin molemmat vapaaheitot ja Bugrahan Tuncer menetti pallon. Pari sekuntia ennen loppäua Evan Fournierin yritys epäonnistui, mutta Rudy Gobert (20/17) donkkasi pallon sisään ja pakotti pelin jatkoajalle.

Myös jatkoajalla Turkilla oli voitonavaimet käsissään saadessaan viimeisen hyökkäyksen 13 sekuntia ennen loppua, mutta tällä kertaa oli Furkan Korkmazin vuoro menettää pallo ja Ranska pääsi juhlimaan 87-86-voittoa.

Espanja joutui myös jatkoajalle kohdatessaan Liettuan. Liettuan Rokas Jokubaitis pääsi kokeilemaan voittoa, mutta hänen kolmen pisteen heitto meni ohi. Ignas Brazdeikis tippasi ohiheiton kuitenkin sisään ja ratkaisua haettiin jatkoajalta. Jatkoajalla Espanja oli vahvempi voittaen 102-94. Lorenzo Brown (28) oli Espanjan ykköstykki.

Belgia piinasi Sloveniaa kolmen neljänneksen ajan, mutta lopussa hallitseva mestari karkasi Luka Doncicin (35) johdolla 88-72-voitoon. Saksa sen sijaan kaatoi Montenegron 85-79.

Loput neljännesvälierät pelataan sunnuntaina. Susijengin ja Kroatian välinen ottelu alkaa kello 15.45. Elisa Viihde Viaplay ja V Sport kanavillaan esittävät ottelun suorana lähetyksenä.

Sunnuntain neljännesvälierät:
13.00 Ukraina-Puola
15.45 Suomi-Kroatia
19.00 Serbia-Italia
21.45 Kreikka-Tshekki