Entinen Arsenalin ja Englannin maajoukkueen kapteeni Tony Adams pitää Tottenham Hotspurin pelaajia Englannin heikkona lenkkinä kesän MM-turnauksessa.

23 miehen ryhmässä on viisi Tottenhamin pelaajaa. MM-joukkueen kapteenina toimivan Harry Kanen lisäksi ryhmään kuuluvat Dele Alli, Eric Dier, Kieran Trippier ja Danny Rose. Tottenham on sijoittunut kolmella viime kaudella neljän parhaan joukkoon Valioliigassa, mutta seura on viimeksi voittanut jotain kaudella 2007-08, kun se vei nimiinsä Englannin liigacupin.

Olen todella huolissani näistä Tottenhamin pelaajista. He eivät tiedä miten voitetaan, Adams kommentoi The Sun -lehdelle.

Englannin maajoukkueessa on muodostunut jo perinteeksi kannattajien kovien odotusten pettäminen arvokisoissa. EM-kotikisoissa 1996 Adams toimi kapteenina joukkueessa, joka kaatui välierän rangaistuspotkukilpailussa Saksalle. Adams pelkää, että Tottenhamin pelaajien osaksi jää tuottaa pettymys joukkuekavereilleen ja faneilleen.

– He ovat erittäin hyviä pelaajia, mutta jossain vaiheessa kautta ja turnausta täytyy nousta uudelle tasolle. Pelaajilla täytyy olla tietynlainen psyyke, Adams totesi.

Lähde: The Sun.