Veikkausliigan lauantain ainoassa ottelussa Inter ja HIFK pelasivat 2-2 tasapelin värikkäässä ottelussa. Eero Markkanen vei heti ottelun alussa HIFK:n johtoon Sakarin Mattilan keskityksestä. Teemu Jyry tasoitti upealla ylänurkkakudilla. Vetopaikka syntyi HIFK:n tähtimaalivahti Beton heikosta avauksesta. Jyry heilutti toisen kerran ylänurkkaa toisella jaksolla ja peli näytti selvältä. Mutta Mattila iski vielä ottelun tasoihin rangaistuspotkusta ja peli näytti jo tasapeliltä.

Tasan peli päättyikin, mutta ei ilman draamaa. Inter painoi hyvän tilanteen, jossa samaan keskityspalloon menivät vierasjoukkueen Beto ja Mattila. Törmäyksen jäljiltä pallo jäi pelattavaksi ja se pelattiin roikkuna kohti maalia. Pallo näytti jo menevän sisään, mutta maaliviivan liepeillä ollut Sergei Eremenko teki nätin pelastuksen ja dippasi pallon kädellään yli maalin. Seurauksena punainen kortti ja rankkari. Maalitykki Benjamin Källman ampui pallon jotakuinkin Kupittaan harjoituskentille. Lopputulos 2-2 säilyi, Inter oli todella pettynyt ja HIFK tyytyväinen.

– Jokainen peli on meille kuin cup-finaali. Usko on tärkein asia. Minulle antaa uskoa, että saadaan vieraspiste Interiltä, ottelussa maalin ja tehnyt syötön antanut Sakari Mattila Ruudun haastattelussa.

Suuria kehuja ei Mattilalta saanut myöskään pelikentän kunto, mutta todennäköisesti heikkotasoista nurmesta oli enemmän haittaa Interille kuin HIFK:lle.

Veikkausliiga jatkuu sunnuntaina ottelulla Ilves-IFK Mariehamn.