Edmonton Oilersin tehomiehet viettivät kolmen tehopisteen iltaa, kun Oilers voitti viime yön NHL-kamppailussa Calgaryn 7-3. Connor McDavid teki tehot 1+2 ja Leon Draisaitl 0+3. Myös Jesse Puljujärvi vietti kahden tehopisteen iltaa tehoin 1+1. Oilersin kaksikko otti eroa pistepörssin kärjessä ja McDavidin pistemäärä on jo 18+38=56. Draisaitl on pörssikakkonen, tehoin 17+32=49.

NHL-illan kovin ilotulitus nähtiin kuitenkin New Yorkissa. Rangers antoi huutia Philadelphialle lukemin 9-0, ottaen suurimman voittonsa vuosikymmeniin. Lukemat ovat siinä mielessä ihmeelliset, että viimeinen erä oli maaliton… Toinen erä ei ollut, sillä Rangers voitti erän maalein 7-0!

Tehomiehenä oli kauden ensimmäisen puoliskon täysin varjojen mailla pelannut Mika Zibanejad, joka teki kolme maalia ja syötti toiset kolme. Tätä ennen hän oli tehnyt koko kaudella kolme maalia. Zibanejadin kuuden pisteen erä sivuaa NHL-ennätystä – aiemmin samaan on pystynyt Bryan Trottier.

V sport kanavat ja Elisa viihde Viaplay näyttivät tämänkin maalijuhlan suorana lähetyksenä, kuten näyttävät kaikki kauden NHL-ottelut.