NHL:n pudotuspelien maanantain vastaisen yön otteluissa New York Rangers ja Edmonton Oilers ottivat tärkeät voitot.

Rangers kaatoi Carolinan 3-1 kaventaen tilanteen otteluvoitoissa 2-1:een ja ottelun sankariksi nousi maalivahti Igor Shesterkin, joka torjui jo kahdessa ensimmäisessä erässä peräti 35 laukausta.

– Maalivahtimme oli ottelun ensimmäisellä puoliajalla loistava ja teki isoja avaintorjuntoja, mutta kaikkineen pelasimme minusta tarpeeksi hyvin voiton ansaitaksemme, Rangers-luotsi Gerard Gallant sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Edmonton puolestaan kaatoi Calgaryn 4-1 nousten 2-1-johtoon ottelusarjassa, eikä tässäkään ottelussa ollut epäilystä kentän hahmosta. Oilersin alkuvuodesta hankkima Evander Kane pyssytti hattutempun ja nosti pudotuspelien maalimääränsä jo kymmeneen.

Carolinan ja Edmontonin ohella Colorado johtaa omassa ottelusarjassaan St. Louisia otteluvoitoin 2-1 ja Tampa Bay puolestaan Floridaa voitoin 3-0.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport näyttävät kaikki NHL:n pudotuspeliottelut suorina lähetyksinä.