Leverkusen voitti sunnuntai-iltana Borussia Mönchengladbachin Bundesliigassa maali-ilottelun jälkeen 4-3. Lukas Hradecky kehui omiaan pisteistä, mutta muuten ottelu meni miehen mukaan kastiin ”vain voitto merkitsee”.

Lukas Hradecky kävi tuttuun tapaan viikon tapahtumia läpi Suplan Bundes-Luke podcastissa. Haastattelija Kim Kallström nosti yhden Hradeckyn torjunnan tähänastisen kauden tähtihetkien joukkoon. Kyseisen torjunnan jälkeen Leverkusen pääsi iskemään toiseen päähän 3-2-johdon.

– Se oli iso voitto isolla V:llä. Halusimme voittoa enemmän, vaikka olimme kaksi kertaa perässä. Se oli jopa ”epäleverkusenmainen” nousu. Oli hienoa huomata, että jätkillä riittää moraalia ja halua kääntää tuollainen peli eduksemme, Hradecky totesi.

– Tuossa torjunnassa veto tuli aika pienestä kulmasta ja tilanne oli aika hyvin meidän kontrollissa. Pienet asiat auttaa jengiä ja sitten toisessa päässä soi. Joskus ne ratkaisevat matseja ja kiva, että se kääntyi nyt meidän eduksi.

Totuuden nimissä Hradeckyn torjunta oli upea, vaikka turkulainen sitä hieman vähätteleenkin.

Hradecky kohtasi sunnuntaina myös varsin mielenkiintoisen pelaajan, nimittäin Marcus Thuramin. Hyökkääjä on kuuluisan Lilian Thuramin poika ja on valittu Ranskan A-maajoukkueeseen, joka kohtaa keskiviikkona Pariisissa Huuhkajat.

– Tekikö hän eilen (sunnuntaina) maalin? Ai ei, no kaikki muut taisi sitten mennä, ”Luke” heitti.

– Olin niin väsynyt pelin jälkeen, ettei millään ollut mitään väliä. Hyvä, että voitimme, se oli pääasia. Mitään erikoista ei jäänyt mieleen.