David Moyes lyyrisenä ennen lauantain huippuottelua – vertasi Guardiolaa etanapuuron keksijään!

© Kuva: Getty Images

Loistavaa kautta pelaavan West Hamin manageri David Moyes kehui estoitta lauantain vastustajan, Manchester Cityn, manageri Pep Guardiolaa. Ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa hän vertasi Guardiolan työtä jalkapallokentällä innovatiivisena kokkina tunnetun Heston Blumenthalin työhön keittiössä.

Blumenthalin luomuksiin kuuluu mm. pekonilla ja munilla maustettu jäätelö sekä etanapuuro… Joka tapauksessa, Moyes tarkoitti vertausta ylistäväksi.

– Pep tekemät asiat jalkapallolle ovat merkittäviä, sellaisia mitä muut eivät ole tulleet ajatelleeksi. Minä arvostan häntä todella suuresti. Hän on luova ja etsii koko ajan uusia ideoita, Moyes sanoi ottelun alla.

– Hän on ajatushautomo, miettii koko ajan, miten hän saa pelaajansa pelaamaan paremmin, missä tilassa he voivat ottaa pallon hallintaan ja miten tehdä kaikki mahdollisimman vaikeaksi vastustajalle.

Jää nähtäväksi, millaisen ”etanapuuron” Guardiola keittelee West Hamin vierailua varten lauantaina 14.30 alkavassa ottelussa. Kovin paljoa uusia mausteita tuskin keitokseen tarvitaan, sillä City on ollut täysin pysäyttämätön – joukkue on voittanut 19 ottelua putkeen!

V sport kanavat ja Elisa viihde Viaplay tarjoilevat City-West Ham -ottelun lisäksi tilaajille ottelut WBA-Brighton, Leeds-Aston Villa sekä Newcastle-Wolverhampton lauantaina.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.