Galaxyn ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic teki viikonloppuna uransa 500. maalinsa näyttävällä kääntöpotkulla Toronto FC:n verkkoon MSL-liigan ottelussa.

Ruotsalaistähden hyvä ystävä ja entinen pelitoveri David Beckham onnitteli Ibrahimovicia saavutuksesta Twitterissä.

– Zlatan, haluan vain sanoa onneksi olkoon. Mikä ura ja mikä pelimies olet. On ollut ilo pelata kanssasi, ilo pelata sinua vastaan ja ilo olla ystäväsi, Beckham kertoi.

– 500 maalia. Se tekee sinusta erittäin, erittäin vanhan. Sinä olet hiukan liian ujo. Sinun tarvitsee tehdä töitä sen eteen, Beckham jatkoi.

Ibrahimovic kiitti myöhemmin Beckhamia.

– Ystäväni! Kiitoksia oikein paljon. Olen samaa mieltä kanssasi, olen vanha. Aion työskennellä ujouteni suhteen. Minun pitää parantaa sitä asiaa, Ibrahimovic kirjoitti.

Zlatan Ibrahimović

@Ibra_official
My friend! Thank you very much.
I agree with you, i'm old.
Will work on my shy side, I definitely need to improve on that.

LA Galaxy

@LAGalaxy
"500 goals! That makes you really, really old." 😂

David Beckham congratulates @Ibra_official on #Zlatan500 🙌

Zlatanin maalit ovat syntyneet LA Galaxyn lisäksi Malmö FF:ssä, Ajaxissa, Juventuksessa, Milanon Interissä, FC Barcelonassa, AC Milanissa, Paris Saint-Germainissa, Manchester Unitedissa ja Ruotsin maajoukkueessa. Hän kiitti joukkueita Twitterissä hienolla videolla.

Ainoastaan kaksi aktiivipelaajaa ennen Ibrahimovicia on pystynyt ylittämään 500 maalin rajapyykin, Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo.