McLarenin Daniel Ricciardo on ollut kovien huhujen kohteena läpi kauden heikkojen esitystensä takia. Nyt hänen paikkaansa uhkaa Oscar Piastri.

Ricciardon kausi on mennyt surkeasti ja tiimalasista alkaa hiljalleen valua hiekka loppuun hänen osaltaan. Hänen korvaajakseen on tulossa viime kauden F2-luokan voittaja Oscar Piastri. Ricciardon maanmiehen odotetaan ottavan McLarenin toisen kuskin paikan sen jälkeen, kun Piastri ilmoitti, ettei aio ajaa Alpinella ensi kaudella, vaikka Alpine ehti jo julkaista sopimuksen.

McLarenin ongelma vain on, että Ricciardolla on sopimusta jäljellä vielä ensi kaudesta. Eikä kahdeksankertainen osakilpailuvoittaja aio luopua paikastaan halvalla.

Australialaisjulkaisu Speedcafen mukaan Ricciardolla on sopimuksessaan pykälä, joka mahdollistaa hänen irtisanovan sopimuksen, mutta McLarenilla ei ole optiota irtisanoa sopimusta kesken. Näin ollen Ricciardo pitää valtteja käsissään.

Speedcafen mukaan Ricciardo vaatii McLarenilta peräti noin 20,5 miljoonan euron kultaista kädenpuristusta. Ricciardo tienaa tällä kaudella arvioiden mukaan noin 13 miljoonaa euroa.

Mikäli 33-vuotias Ricciardo saisi ensi kaudeksi ajopaikan jostain F1-tallista, saisi McLaren siinä tapauksessa hieman omiaan takaisin Ricciardon ollessa taas työllisten kirjoissa.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.