Dallasin erinomaisesti viime aikoina toiminut puolustus piti jälleen Calgaryn ilman maaleja puolet maanantain ja tiistain yönä pelatussa ottelussa.

Sitten Calgary meni johtoon ja teki vielä kaksi maalia lisää kolmannessa erässä. Tyler Seguin kavensi vielä viisi minuuttia ennen loppua Roope Hintzin syötöstä, mutta loppulukemat 4-1 syntyivät viimeisellä minuutilla Mikael Backlundin maalilla. Muutenkin ilta oli vahva ruotsalaisille, sillä Calgaryn avausmaalin teki Rasmus Andersson ja kolmannen maalin Elias Lindholm.

Dallasin suomalaisviisikosta Hintz pääsi pistetilastoihin. Miro Heiskanen pelasi taas massiiviset minuutit, 27.01. Esa Lindell kirjasi miltei 20 minuuttia.

Ottelusarja on tasatilanteessa 2-2, kun karavaani jatkaa matkaansa Calgaryyn. Elisa viihde Viaplay näyttää kaikki pudotuspelit suorina lähetyksinä.