Dallas Stars teki mitä heidän pitikin tehdä: voitti kotonaan ja vei ratkaisun seitsemänteen peliin Calgarya vastaan. Jälleen Dallasin suomalaisväritteinen puolustus ja maalivahti Jake Oettinger pystyivät pitämään Calgaryn pelätyt tykit kurissa.

Esa Lindell, Miro Heiskanen ja Jani Hakanpää tekivät hartiavoimin töitä ja kantoivat loistavasti vastuuta. Puolustamisen lisäksi Heiskanen teki vielä ottelun voittomaaliksi jääneen Dallasin kolmannen osuman.

Hyökkäyspäässä Roope Hintz oli tutusti isossa roolissa. Hän teki ottelun avausmaalin ja osoitti loistavaa joukkuehenkeä Starsin viimeisessä: Hintz olisi voinut laittaa kiekon ilman maalivahtia tasoitusta hakeneen Calgaryn maaliin, mutta hän tyytyi pysäyttämään kiekon maalin eteen, josta Tyler Seguin siirsi pelivälineen sisään. Joel Kiviranta kuittasi myös ottelussa syöttöpisteen.

Seitsemäs ja ratkaiseva peli pelataan Calgaryssa. Elisa Viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät tämänkin ottelun suorana lähetyksenä, kuten kaikki kauden pudotuspelit.