Dallas järjesti viime yönä melkoiset maalijuhlat lataamalla Buffalon verkkoon 10 osumaa. Samalla Roope Hintz rikkoi rajapyykin.

Hintz teki maalin ja ylitti näin 30 tehdyn maalin rajan tämän kauden osalta. Maalin makuun pääsi myös Joel Kiviranta, joka sai tililleen myös yhden syöttöpisteen. Jani Hakanpää ja Miro Heiskanen puolestaan tekivät esityöt kahteen maaliin.

Erik Haula on äitynyt vahvaan vireeseen, kun hän teki maalin New Jerseyn voittaessa Washingtonin voittolaukauskilpailussa. Coloradon vaisu meno sai jatkoa, kun se hävisi Los Angelesille 2-5. Joonas Korpisalo torjui Los Angelesin maalissa napaten 28 kiekkoa kiinni.

Juuse Saroksen 39 torjuntaa eivät riittäneet voittoon, kun Arizona piti pisteet kotonaan 4-1-voitolla. Matias Maccelli saalisti yhden syöttöpisteen. Syöttöpisteen sai myös Kasperi Kapanen, kun St. Louis voitti San Josen 4-2. Kaapo Kähkönen torjui San Josen maalissa 26 kertaa.

NHL:n viime yön tulokset:
Buffalo-Dallas 4-10
Pittsburgh-Islanders 3-4 ja.
Washington-New Jersey 2-3 vl.
Carolina-Philadelphia 1-0
Tampa Bay-Vegas 3-4 ja.
Boston-Edmonton 2-3
St. Louis-San Jose 4-2
Colorado-Los Angeles 2-5
Arizona-Nashville 4-1
Seattle-Ottawa 4-5

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.