Manchester Unitedin kapteeni Wayne Rooney on maininnut kaksi pelaajaa, jotka nousevat ylitse muiden hänen United-ajoiltaan, jos mitataan toveruutta.

Vuonna 2004 Unitediin siirtynyt Rooney, 30, aloittaa nyt jo 13. kautensa seurassa. Englannin maajoukkuekipparin valinnoilla on siis suuri arvo.

– Sanoisin, että on kaksi ketkä nousevat esiin. He ovat Paul Scholes ja Cristiano Ronaldo, Rooney kertoi omilla verkkosivuillaan Goal.com-sivuston mukaan.

Rooney on pelannut lukemattomien pelaajien kanssa ManU:ssa, mutta pelaajauransa jo jonkin aikaa sitten päättänyt Scholes ja Real Madridin supertähti Ronaldo ovat hänen parhaat pelitoverinsa kautta aikain.

– Paul on yksi kaikkien aikojen parhaimmista keskikenttäpelaajista. Hänen syöttönsä, näkemyksensä ja se, miten hän kontrolloi pelin tempoa olivat uskomattomia, Rooney kehui.

Ronaldoa on haukuttu usein ylimieliseksi, jopa koppavaksi. Rooneyn kommentti entisestä joukkuetoverista kääntää kuitenkin asetelmaa toiseen suuntaan.

– Cristiano on erityinen pelaaja ja hänestä on tullut yksi maailman parhaista.

– Jotkut niistä asioista mitä hän teki harjoituksissa ja otti sitten mukaan peleihin olivat uskomattomia. Hänet tullaan aina muistamaan yhtenä pelin suurista (pelaajista).