Connor McDavid otti viime yönä itselleen tutun paikan: NHL:n pudotuspelien pistepörssin ykkössijan. Edmontonin tähtipelaaja teki kolme tehopistettä, kun Oilers piti itsensä elossa Kingsiä vastaan ja vei ottelusarjan seitsemänteen peliin.

Nämä pisteet nostivat hänet samalla pistepörssin ykköseksi lukemilla 3+9=12. Listan kakkosena on Bostonin Brad Marchand, joka teki yöllä pisteet 1+1. Värikäs Bruins-pelaaja on jäänyt pisteen McDavidista.

Kolmantena on edellisessä ottelussa viiden tehopisteen iltaa viettänyt Floridan Carter Verhaeghe (5+5) ja Coloradon Cale Makar seuraa. Puolustajien ykkönen on samoissa pisteissä, mutta maaleja on tehtynä vähemmän. Maalitilaston jaetulla kärkisijalla oleva Oilersin Evander Kane seuraa lukemin 7+2. Yhdeksässä tehopisteessä ovat myös St. Louisin David Perron sekä Pittsburghin Sydney Crosby.

Seitsemän maalia pudotuspeleissä ovat Kanen tapaan tehneet Minnesotan Kirill Kaprizov ja Pittsburghin Jake Guentzel. Kaprizovin maalimäärä ei enää kasva, sillä Minnesotan tie nousi pystyyn. Guentzel voi vielä kasvattaa maalisaldoaan, sillä Pittsburghin ja Rangersin välinen jatkopaikka on vielä ratkomatta.

Elisa Viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät kaikki NHL:n pudotuspelit suorina lähetyksinä.