Columbuksen suomalaispakki otti uuden välineen käyttöön – ”Tämä rauhoitti silmiä hyvin”

© Kuva: Getty Images

Kärppien kanssa harjoitellut Columbuksen luottopuolustaja Markus Nutivaara kertoi Kärppien sivuilla ottaneensa käyttöön tummennetun visiirin.

Uusi väline on peruja viime kaudella koetusta aivotärähdyksestä.

– Syksyllä sain kiekosta päähän ja siitä seurasi aivotärähdys. Se ei lähtenyt paranemaan, ja silmät tuntuivat todella valoherkiltä. Lääkärin kanssa mietittiin, että mikä auttaisi, ja päädyttiin kokeilemaan tätä. Tämä rauhoitti silmiä hyvin. Se nyt jäi tähän kypärään tauon jälkeen. Voi olla, että vaihdan takaisin kirkkaaseen, kun pelit jatkuvat, Nutivaara kertoi Kärppien kotisivuilla.

Nutivaara on lähtövalmiina takaisin Pohjois-Amerikkaan. Hän aikoo olla hyvässä kunnossa, kun käsky käy – tai hän muistuttaa, että Columbuksen valmennus edellyttää kunnon olevan kohdallaan.

– Tuntui, että itsellä jäi kaudesta vielä aika paljon piippuun. En ole sen kummemmin tutkinut mikä se tarkka suunnitelma on, olen vaan keskittynyt siihen, että olen valmis, kun kutsu tulee. Ennen training campia pitää olla jo hyvässä kunnossa, kun on John Tortorella valmentajana. Siitä ei palaudu ikinä, jos sinne menee huonossa kunnossa.