Colorado Avalanche raivasi tiensä NHL:n läntisen konferenssin finaaliin ottamalla ratkaisevan voiton St. Louis Bluesista.

Lauantain vastaisena yönä pelattu ottelusarjan kuudes kamppailu tarjosi melkoista dramatiikkaa. St. Louis johti ottelua avauserän jälkeen, mutta J.T. Compher nosti Coloradon tasoihin. Sama kaava toistui, kun St. Louis johti viimeiseen erään lähdettäessä maalilla, mutta Compher iski jälleen pelin tasoihin kolmannen erän puolivälissä.

Ottelu näytti jo menevän jatkoajalle, kun Coloradon Darren Helm nousi esille. Pelikelloon jäi aikaa vain 5,6 sekuntia Helmin täräyttäessä voittomaalin ohi Ville Husson ja Coloradon jatkoon otteluvoitoin 4-2.

Läntisen konferenssin finaaleissa Colorado saa vastaansa Edmonton Oilersin. Ottelusarjan avauspeli pelataan Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport -kanavat näyttävät suorina lähetyksinä kaikki NHL:n pudotuspeliottelut.