Crystal Palace kukisti maanantaina Valioliigan hallitsevat mestarit kotonaan 2-1.

Manchester City mureni maanantain ottelussa Crystal Palacea vastaan. Käytännössä joukkue taisteli ennen peliä vielä mestaruudesta, mutta tuoreen tappion myötä haaveet pokaalin nostamisesta valioliigakauden päätteeksi ovat nyt varsin kaukaiset.

Kun City ei onnistunut paikoistaan avausjaksolla, Palace käytti tuhlailun hyväkseen. Glenn Murray tökkäsi isännät johtoon 33. minuutilla. Cityn pelaajat protestoivat maalia paitsioksi, mutta erotuomari Michael Oliver oli toista mieltä.

Heti toisen jakson alussa Jason Puncheon siirsi isännät kahden maalin johtoon vapaapotkusta.

Pienen loukkaantumisen jälkeen kentille palannut Yaya Toure toi vieraat vielä maalin päähän 78. minuutilla, mutta kiri ei riittänyt pisteille asti.

Tappion myötä City tippui sarjassa neljänneksi. Eroa sarjaykköseen Chelseaan on yhdeksän pistettä. Jose Mourinhon suojatit ovat kaiken lisäksi pelanneet yhden pelin Cityä vähemmän.