City ja Pep kiittävät – täydellinen viikonloppu!

© Kuva: Getty Images

Manchester City hoiti oman leiviskänsä lauantaina, kun joukkue voitti hyvin taistelleen West Hamin maalein 2-1. Samalla yksi joukkueen kilpailijoista, Hammers, jäi kolme pistettä lisää junan lailla eteenpäin puskevasta Citystä. Tämän jälkeen Pep Guardiola ja kumppanit ovat voineet katsella kuinka niin sanotusti paisti kypsyy seuraavissa otteluissa. Ja se kypsyi Cityn toiveiden mukaan. Arsenal otti maukkaan vierasvoiton Leicesteristä ja näin syntyi kolmen lisäpisteen ero Kettuihin. Chelsea ja Manchester United pelasivat maalittoman tasapelin sunnuntaina ja tämä tarkoitti kahden lisäpisteen eroa Cityyn.

Kierroksen lopputuloksien johdosta Cityn keula kärjessä on jo 12 pistettä ennen Unitedia. Leicester on 13 pistettä perässä ja West Ham 17 pistettä takana. Sarjataulukon viitonen, Chelsea, on jäänyt pisteen enemmän.

Cityn mestaruus alkaa olla sinettiä vaille valmis. 12 pistettä tarkoittaa sitä, että joukkueella olisi varaa hävitä neljä ottelua ja silti United pääsisi vasta samoihin pisteisiin – ja tietysti samaan aikaan Unitedin pitäisi voittaa neljä peliään. Kun City on hävinnyt koko kauden aikana vain kahdesti, on aika epätodennäköistä, että viimeiset 12 ottelua toisivat mukanaan neljä tappiota.

V sport kanavat ja Elisa viihde Viaplay seuraavat Valioliigaa kanavillaan ja palvelussaan. Kaikki ottelut tulevat suorina lähetyksinä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.