Manchester Cityn vakuuttava ralli Englannin Valioliigassa jatkui keskiviikkona, kun joukkue hurjasteli Kevin de Bruynen johdolla 5-1 voittoon Wolvesista. De Bruyne teki ottelussa neljä maalia ja oli muutenkin loistava – City ei antanut Wolvesille mitään mahdollisuuksia, otti kolme pistettä ja kasvatti myös mahdollisesti ratkaisevasti maalieroaan.

Taistelu mestaruudesta on jo pitkään ollut Cityn ja Liverpoolin kaksinkamppailu. Kun otteluja on pelaamatta vielä kaksi, City johtaa kolmen pisteen erolla Liverpoolia. Kun hallitsevan mestarin maaliero on seitsemän maalia enemmän plussalla kuin Liverpoolin, tarkoittaa tämä käytännössä sitä, ettei Liverpoolin näkökulmasta City saisi voittaa kumpaakaan jäljellä olevista otteluista ja tietysti samaan aikaan Liverpoolin pitäisi hoidella omat ottelunsa voitokkaasti ja selvin lukemin. Jos joukkueet päätyvät tasapisteisiin, maaliero ratkaisee mestarin. Ja se on juuri nyt selvästi Cityn eduksi.

City kohtaa ensi sunnuntaina vieraskentällä West Hamin ja päätöskierroksella kotonaan Aston Villan. Liverpoolilla on ohjelmassaan vierasottelu Southamptonia vastaan ja päätöskierroksella Anfieldille tulee Wolves. Todennäköisesti Liverpool voittaa molemmat pelinsä, mutta voitot pitäisi ottaa isoin lukemin. Samaan aikaan Cityn pitäisi kalkkiviivoilla kompuroida, mutta se näyttää epätodennäköiseltä Valioliigassa. Sen City on jättänyt Mestarien liigaan.

Valioliigan ratkaisupelit nähdään Elisa Viihde Viaplayn palvelussa ja V-sport -kanavilla suorina lähetyksinä.