Jalkapallon MM-kisojen B-lohkossa pelattiin myöhään perjantain ottelu Chile-Australia. Ottelun voitti Chile maalein 3-1 (2-1).

Chile aloitti pelin todella räväkästi ja otti hallinnan itselleen. Avausmaali syntyi 12. minuutin kohdlla, kun Alexis Sanchez sai irtopallon itselleen 16-alueen sisällä ja laukoi pelivälineen verkkoihin.

Hetkeä myöhemmin Chile onnistui jälleen. Tällä kertaa asialla oli Jorge Valdivia, joka laukoi pallon 16 metristä tyylikkästi maaliin.

Australia pääsi pikku hiljaa paremmin peliin mukaan ja kavennus syntyi 35. minuutin kohdalla: Tim Cahill puski pallon upeasti keskityksestä verkon perukoille.

Toisella jaksolla Australia onnistui heti maalinteossa, mtta Cahillin osuma hylättiin paitsion takia. Parhaan tasoituspaikan sai Mark Bresciano, jonka tulisen vedon Claudio Bravo torjui.

Chile loi toisella jaksolla useamman hyvän maalipaikan. Maalinteossa se onnistui vielä pelin yliajalla, kun vaihdosta kentälle tullut Jean Beausejour laukoi pallon kovaa alakulmaan 17 metristä.

Näin Chile avasi kisaurakkansa 3-1-voitolla Australiasta.