NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls kärsi seitsemännen peräkkäisen tappionsa Utah Jazzin vetäessä pidemmän korren 102-110. Markkanen pussitti ottelussa 16 pistettä.

Viiden pelin mittaisella läntisen konferenssin vieraspelireissulla Bulls roikkui vielä viiden pisteen päässä päätösneljänneksellä, mutta Utahin peräkkäiset kolmoset runsas kaksi minuuttia ennen loppusummeria veivät kotijoukkueen tavoittamattomiin.

Markkanen pelasi 34 minuuttia keräten tilastosarakkeeseensa 16 pistettä, viisi levypalloa, yhden syötön ja kaksi torjuntaa. Pelitilanneheittonsa suomalainen upotti 7/17 ja kolmosensa 1/6.

Bullsin paras pistemies oli Zach LaVine (21/3), kun taas Jazzin sankari oli 34 pistettä säkittänyt toisen vuoden pelaaja Donovan Mitchell.

Bullsin pitkä vieraspelireissu saa jatkoa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun chicagolaiset kohtaavat Los Angelesissa Lakersin.

Lähde: Basket.fi