Liverpool teki selvää jälkeä aneemisesti pelanneesta Arsenalista Liigacupin toisessa välierässä torstaina Emiratesilla ja matkaa helmikuun lopulla Wembleyllä pelattavaan finaaliin Chelsean kanssa. Torstain loppulukemat 2-0 olivat täysin oikeutetut ottelun tapahtumiin nähden, ja Arsenal sortui jälleen kerran yhteen perisyntiinsä, kurittomuuteen.

Arsenalin keskikentän dynamo Thomas Partey lensi suoraan Afrikan mestaruuskisoista Lontooseen ja ottelun kokoonpanoon, mutta miehen esitystä ei voi millään muotoa kehua kovin onnistuneeksi. Partey juoksi kentälle 74. minuutilla, otti ensimmäisen kortin 87. minuutilla ja juoksi pois kentältä toisen varoituksen jälkeen 90. minuutilla.

Arsenalin manageri Mikel Arteta olikin ottelun jälkeen pettynyt Parteyn kontribuutioon.

– Olemme pelanneet viimeiset kolme ottelua kymmenellä miehellä ja tällä tasolla et voi voittaa, mikäli annat näin paljon eteen vastustajalle.

– Olen huolissani pelaajieni kurittomuudesta, meidän tulee jatkossa tehdä kaikkemme, ettemme anna omilla teoillamme vastustajalle ottelun voiton avaimia, Arteta kertoi ottelun jälkeen.

Arsenal on ottanut Mikel Artetan alaisuudessa peräti 14 punaista korttia. Vauhti näyttää vain kiihtyvän, sillä jo tälle kuulle joukkueella on kasassa kolme punakorttia saajinaan Gabriel, Granit Xhaka ja Thomas Partey.

Kuka näkee punaista sunnuntaina klo 16.00 kun Arsenal saa vieraaksi Emiratesille putoamistaistelussa kamppailevan Burnleyn.  Näet ottelun Elisa viihde Viaplaystä sekä V Sportin kanavilta.