69 ottelua ja kaikkiaan 585 päivää – niin kauan kesti Celticin tappioton putki Skotlannin kentillä. Putki on ennätyksellinen koko Brittein Saarilla.

Sunnuntaina koitti kuitenkin kohtalon hetki Heart of Midlothianin Tynecastlella. Edinburghilaisseura jyräsi Celticin täysin maan rakoon ja takoi taululle lukemat 4-0. Hearts ei ole voittanut Celticiä vastaavin lukemin yli 122 vuoteen.

Voittomaalin Heartsille iski vasta 16-vuotias Harry Cochrane. Entinen Rangers-hyökkääjä Kyle Lafferty tuplasi johdon ennen taukoa ja toisella jaksolla Manuel Milinkovic iski vielä kahdesti – jälkimmäisen rangaistuspotkusta.

Celticin huikea putki kotimaan kentillä piti sisällään 60 voittoa ja yhdeksän tasapeliä. Näistä ensimmäistä lukuun ottamatta kaikki tulivat Brendan Rodgersin alaisuudessa. Rodgers koki näin managerina ensimmäisen tappionsa skottivastustajalle.