Jesperi Kotkaniemi ja Teuvo Teräväinen eivät tunteneet armoa Tuukka Raskia kohtaan, vaan tykittivät kokeneen maalivahdin vaihtoon Carolinan ja Bostonin välisessä ottelussa.

Teräväinen avasi maalihanat ja Kotkaniemi iski kahdesti Carolinan voitettua Bostonin 7-1. Teräväinen ja Sebastian Aho saivat tililleen myös syöttöpisteet. Rask ehti torjua seitsemän kertaa ennen kuin hänet otettiin vaihtoon 5-1-tilanteessa.

Robin Salo teki avausmaalinsa NHL:ssä, kun Islanders voitti Philadelphian 3-4 voittomaalikilpailussa. Juho Lammikko teki maalin Vancouverin voittaessa Nashvillen 3-1. Eeli Tolvanen syötti Nashvillen ainoan osuman. Roope Hintz ja Artturi Lehkonen saivat syöttöpisteet mieheen Dallasin isännöidessä Montrealia. Montreal kuittasi itselleen pisteet.

NHL:n viime yön tulokset:
Boston-Carolina 1-7
Philadelphia-Islanders 3-4 vl.
Washington-Winnipeg 4-3 ja.
Ottawa-Buffalo 1-3
Nashville-Vancouver 1-3
Dallas-Montreal 3-5
Calgary-Florida 5-1
Los Angeles-Tampa Bay 4-6

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.