Silverstonessa ajettiin dramaattinen F1-kilpailu, jonka voittajaksi ajoi Ferrarin Carlos Sainz. Valtteri Bottas joutui keskyttämään.

Kilpailu alkoi heti dramaattisesti, kun Alfa Romeon Guanyu Zhou joutui rajuun onnettomuuteen. George Russell osui Zhoun takarenkaaseen, jonka jälkeen kiinalaisen auto pyörähti ympäri ja meni pitkän matkaa ylösalaisin ratavalliin. Alfa Romeo kertoi kuitenkin Zhoun voivan olosuhteisiin nähden hyvin ja on kunnossa.

Kisa starttasi uudestaan uusintalähdöllä. Max Verstappen nousi alkukierroksilla pihalla käyneen Sainzin ohi ja alkoi tehdä eroa, mutta hän koki rengasrikon ja joutui käymään nopeasti varikolla. Sen jälkeen autoon tuli teknisiä ongelmia eikä hän pystynyt vastaamaan kärjen vauhtiin.

Hieman ennen kilpailun puoliväliä Bottaksen vaihdelaatikko sanoi sopimuksen irti ja sitä myöten hänen kilpailunsa päättyi. Leclerc nousi kilpailun ja alkoi tehdä eroa. Sen jälkeen radalle tuli turva-auto ja Sainz sai alleen pehmeät renkaat ja hän pääsi Leclercin ohi. Ferrari-kaksikko ajoi tiukkaa kilpailua voitosta eikä Sainz suostunut antamaan tallikaverilleen tilaa. Sainz sai tehtyä pesäeroa ja ajoi uransa ensimmäiseen voittoon.

Hänen takanaan käytiin hurja taistelua muista palkintopallisijoista. Leclerc, Sergio Perez ja Lewis Hamilton olivat koko ajan tiukassa taistelussa. Lopulta Perez sai itselleen kakkospaikan ja Hamilton ajoi kotiyleisön riemuksi kolmanneksi. Verstappen ajoi lopulta seitsemäntenä maalin. Mick Schumacher nappasi uransa ensimmäiset pisteet ollen kahdeksas.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.