Calgary Flames on vahvasti kääntämässä pudotuspelisarjaa Dallasia vastaan edukseen. Joukkue otti jo kolmannen voittonsa Dallasista, jälleen tiukkojen vaiheiden jälkeen. Dallasin suomalaisväritteinen puolustus onnistui jälleen pitämään Calgaryn tehonyrkin hiljaisena, mutta nytkään se ei riittänyt voittoon.

Dallas meni toisessa erässä 1-0 vierasjohtoon Jason Robertsonin maalilla. Dallasin tämän kerran jääaikakuningas Esa Lindell alusti osuman. Kolmannessa erässä Calgary tuli ensin tasoihin Mikael Backlundin osumalla, meni johtoon Andrew Mangiapanen maalilla ja ratkaisi lopulta Trevor Lewisin osuttua viimeisellä minuutilla. Tässä maalissa olivat myös mukana Calgaryn ykkösketjun Johnny Gaudreau sekä Elias Lindholm.

Sarjan kuudes ottelu pelataan Dallasissa ja tuolloin jatkopaikka on katkolla Calgarylle. Elisa Viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät kaikki NHL:n pudotuspelit suorina lähetyksinä.