F1-kaudella 2019 C Moren lähetykset antavat katsojille entistä tarkemman mahdollisuuden seurata suomalaiskuskien otteita.

Valtteri Bottas pistää kaiken likoon MM-taistossa, kun pelissä on myös jatkopesti Mercedeksen F1-tallissa. Kimi Räikkösellä on puolestaan Ferrari-vuosien jälkeen edessään uusi haaste Sauberista Alfa Romeoksi muuttuneessa tallissa. Puolet tallipaikoista on mennyt uusiksi alkavalle kaudelle, ja autojen uusittu aerodynamiikka tarjoaa enemmän tapahtumia radalla. Yksi kauden merkkipaaluista on historian 1000. F1-kisa, joka osuu Kiinan GP:hen 14.4.

C More esittää Australiasta maaliskuun puolivälissä käynnistyvän ja 21 kisaa käsittävän kauden kaikki ajotapahtumat suorana. Ennakkotunnelmat käynnistyvät tuntia ennen starttia niin lauantaina kuin sunnuntainakin ja ajotapahtumat paketoidaan jälkihöyryissä. C More esittää myös kaikki Formula 2- ja Formula 3 -sarjojen startit suorana. F2:ssa nähdään tuttu nimi, kun Mick Schumacher debytoi sarjassa.

C Moren F1-tiimissä jatkavat tutut nimet. Niki Juusela selostaa. Asiantuntijakolmikon muodostavat Toni Vilander, Ossi Oikarinen ja Mika Salo. Mervi Kallio jatkaa pääosin kisatoimittajana, mutta tulevalla kaudella hänet nähdään myös studiojuontajana. Niinpä päävastuuta juontajan tehtävistä kantava Tomi Tuominen nähdään myös varikkotoimittajana. Tulevalla kaudella koko tiimi matkustaa entistä useammin paikan päälle välittämään tunnelmia ja tapahtumia katsojille. Osassa kilpailuista varikkotiimiä vahvistaa myös keittiömestari Akseli Herlevi.

Burgerimies mukaan Formulasirkukseen

MTV3 on myös vahvasti mukana F1-kauden tapahtumissa. Kisaviikonloppu käynnistyy jo torstai-iltana Formulasirkuksella. Lisämausteen Formulasirkukseen tuo Burgerimiehenä tunnettu Akseli Herlevi, joka tutustuu C Moren tiimin kanssa paikalliseen katuruokakulttuuriin paikan päällä Australiassa, Azerbaidzhanissa, Unkarissa ja Meksikossa. Hän myös valmistaa kisaviikonloppuihin kyseisten kilpailupaikkakuntien makumaailmaa katsojille esittelevät kotikatsomoeväät resepteineen. F1 Extrat, F1 Ennakkotunnelmat, F1 Paalupaikka ja F1-kisakooste täydentävät MTV3-kanavan F1-viikonloppujen tarjonnan.

Räikkösen ja Bottaksen kaikki kierrokset suorana suoratoistopalvelussa

Suomalaisten ja muiden huippukuskien otteita voi seurata jatkossa entistä tarkemmin. C More tuo alkukauden aikana suoratoistopalveluunsa live-lähetyksien lisäksi suomalaiskuskien ja kolmen muun kiinnostavimman kuljettajan on-board -signaalit suorana kaikkiin ajotapahtumiin. Palvelusta löytyvät myös muun muassa suorat ajanotto- ja varikkosignaalit. Cmore.fi:n F1 Livecenterin avulla katsomiskokemusta voi muokata desktop-laitteella haluamakseen tai seurata lisälähetyksiä 2nd screen -kuvanlähteenä mobiililaitteella.

F1-testit kattavasti kanavilla

Kaksiviikkoinen testirupeama Barcelonassa käynnistyy maanantaina 18.2. C More esittää jokaisen testipäivän iltana koosteen päivän tapahtumista. Myös MTV3-kanavalla ennakoidaan vahvasti kauden alkamista. Luvassa on F1 Extra -lähetyksiä ja Formulasirkuksen erikoisjaksoja.

F1-kisakalenteri 2019
17.3. Australia
31.3. Bahrain
14.4. Kiina – F1-kisa numero 1000.
28.4. Azerbaidzhan
12.5. Espanja
26.5. Monaco
9.6. Kanada
23.6. Ranska
30.6. Itävalta
14.7. Iso-Britannia
28.7. Saksa
4.8. Unkari
1.9. Belgia
8.9. Italia
22.9. Singapore
29.9. Venäjä
13.10. Japani
27.10. Meksiko
3.11. USA
17.11. Brasilia
1.12. Abu Dhabi

Lähde: C Moren tiedote.