Valioliigan kolmas putoaja ratkeaa sunnuntaina. Norwich ja Watford ovat jo varmoja lähtijöitä, mutta kolmannen putoajan paikasta käydään taistelua viimeiseen asti. Everton varmisti sarjapaikkansa jo viikko-ottelussa, joten nyt asia on kahden kauppa.

Burnley lähtee viimeiselle kierrokselle maalieron turvin viivan oikealta puolelta. Tämä takaa sen, että jos joukkueet saavat saman verran pisteitä viimeisen kierroksen ottelustaan, Burnley säilyy. Burnley kohtaa kotonaan Newcastlen ja Leeds vieraissa Brentfordin. Näistä peleistä Leedsin täytyy siis saada ainakin piste enemmän kuin Burnleyn – kotivoitolla Burnleyn sarjapaikka olisi varma, kävi Leedsin ottelussa miten tahansa.

Joka tapauksessa yksi mielenkiintoinen tarina menee ainakin tauolle sunnuntaina. Burnley on piristänyt mammuttien Valioliigaa huomattavasti pitempään kuin kovinkaan moni uskoi. Leeds taas palasi vuosien tauon jälkeen takaisin parrasvaloihin. Tiettyä väriä siis tulee joka tapauksessa hakemaan vauhtia Championshipista, kävi sunnuntaina miten tahansa.

Elisa Viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät kaikki Valioliigan ottelut suorina lähetyksinä.