Bundesliigan Augsburgin tammikuun leiri Marbellassa ei alkanut kovin onnellisten tähtien alla, sillä joukkue joutui sunnuntain harjoituksiin ilman ainoatakaan palloa.

Augsburgin varusteet oli säilötty lukolliseen konttiin harjoituskentän vieressä, mutta konttiin murtauduttiin lauantaiyönä ja sieltä vietiin kaikki 50 palloa ja lisäksi sekä jalkapallokenkiä, juoksukenkiä että maalivahdin hanskoja.

Joukkue sai tiedon varkaudesta kuitenkin jo yöllä ja ehti kääntyä Marbellassa leireilevien muiden saksalaisseurojen puoleen. Mönchengladbachilta, Mainzilta ja Bremeniltä saatiin palloja lainaan.

– Olimme suunnitelleet joka tapauksessa alkuun yleisurheilutyyppistä harjoitusta. Sen jälkeen piti keksiä kuitenkin vielä ylimenoharjoitus kunnes ensimmäiset pallot saapuivat paikalle, FCA-valmentaja Manuel Baum kertoi BILDille.

Samaan aikaan Augsburg toimitti Saksassa 30 palloa Wûrtzburgille, joka matkaa sunnuntain leirille Espanjaan ja tuo tullessaan pallot maanantaiksi FCA:n harjoituksiin. Joukkueen leiri Marbellassa jatkuu perjantaihin saakka.