Saksan Bundesliigassa pelataan sunnuntaina kolme ottelua. Suomalaisittain katse kiinnittyy kahteen peliin: Niklas Moisanderin edustama Werder Bremen kohtaa kotonaan Wolfsburgin ja Fredrik Jensenin Augsburg pelaa Kölniä vastaan.

Bremenin tilanne sarjan tyvipäässä on tukala. Viikolla pelatussa rästiottelussa Bremen hävisi kotonaan Frankfurtille ja joukkueen vahva pisteputki katkesi. Lauantain kierros lisäsi perinteikkään seuran painetta, sillä pahimmat kilpailijat säilymistaistelussa saivat pisteitä. Sarjan toiseksi viimeisenä oleva Werder Bremen on kolme pistettä Düsseldorfin perässä eli karsijanpaikasta. Suoraan säilymiseen ja Mainziin on piste-ero viisi pistettä.

Mainzin kanssa samoissa pisteissä, ja siis edelleen ainakin karsintauhan alla, ovat myös Union Berlin sekä Jensenin Augsburg. Kumpikin pelaa oman ottelunsa sunnuntaina. Union Berlin yrittää jatkaa Schalken alavireistä taivalta. Fredrik Jensen on tuskin vielä sunnuntainakaan mukana tärkeässä Köln -ottelussa, tosin reisivammasta toipuminen on ennakkotietojen mukaan sujunut hyvin.

V Sport jalkapallo ja Viaplay seuraavat sunnuntain Bundesliigakierrosta tuttuun tapaan.