Brasilia voitti Kolumbian illan toisessa puolivälieräottelussa lukemin 2-1 ja eteni välieriin.

Brasilian avausmaalista ottelun 7. minuutilla vastasi toppari Thiago Silva, joka ohjasi polvellaan pallon maaliin Neymarin antamasta kulmapotkusta. Brasilia oli parempi joukkue ottelun ensimmäisellä jaksolla. Kolumbialla oli muutamia paikkoja tasoittaa ottelu, mutta 1-0 lukemat säilyivät tauolle.

Toinen puoliaika alkoi hitaasti ja molemmat joukkueet pelasivat varovaista peliä. Tunnin pelin jälkeen kamppailu sai hieman vauhtia ja tällä kertaa Brasilian toppareista David Luiz iski komeasta vapaapotkusta brasilialaiset jo kahden maalin johtoasemaan. Kolumbia haki vauhtia suorittamalla pelaajavaihtoja ja tuomalla hyökkäyspäähän tuoreita pelaajia. Joukkue saikin rangaistuspotkun noin kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. James Rodriguez sijoitti pallon varmasti vasempaan alakulmaan ja Kolumbia oli enää maalin päässä jatkoajasta. Brasilian joukkueen turnauksen toistaiseksi paras pelaaja Neymar sai kovan iskun alaselkäänsä ottelun loppuhetkillä ja hänet jouduttiin kantamaan paareilla ulos kentältä. Neymarin loukkaantumisen vakavuudesta tulee varmasti tarkempaa tietoa jo huomenna. Kovasta yrityksestä huolimatta Kolumbia ei onnistunut viimeisen kympin aikana tasoittamaan ottelua ja isäntämaa Brasilia eteni välieriin.

Hyvän turnauksen pelanneen Kolumbian matka päättyi katkeraan tappioon. Brasilia selvitti tiensä suurista paineista huolimatta välieriin, missä se saa vastaansa neljättä kertaa peräkkäin mitalipeleihin selvinneen Saksan.