Bosnia ja Hertsegovina kaatoi keskiviikkona Iranin maalein 3-1 (1-0). Iran jäi lohkon jumbojoukkueeksi.

Iranilla oli vielä pienet saumat edetä lohkokakkoseksi, mutta unelma kariutui tappioon.

Bosnia ja Hertsegovina hallitsi pelin alkua. Ottelun avausmaali syntyi 23. minuutin kohdalla, kun Edin Dzeko laukoi upeasti pallon 20 metristä alakulmaan. Osuma oli Dzekolle MM-kisojen ensimmäinen.

Tunnin pelin jälkeen Bosnia ja Hertsegovina siirtyi jo 2-0-johtoon, kun AS Romassa pelaava Miralem Pjanic laukoi pallon tarkasti takakulmaan.

82. minuutin kohdalla Iran onnistui maalinteossa turnauksessa ensimmäistä kertaa. Asialla oli Reza Ghoochannejhad, joka pääsi kulmapotkun jälkitilanteesta ohjaamaan pallon vapaasti maaliin.

Bosnia ja Hertsegovina kuitenkin kuittasi maalin heti seuraavasta hyökkäyksestä, kun Dzeko vapautti hyvällä syötöllä Avdija Vrsajevicin, joka laukoi pallon Iranin maaliin. Näin ottelu päättyi lukemiin 3-1.

Bosnia ja Hertsegovinalle pisteet olivat turnauksen ensimmäiset ja se sijoittui lohkossa kolmanneksi. Iran jäi yhdellä pisteellä lohkojumboksi.