Manchester United hankki kesällä Serie A:n Torinosta laitapakki Matteo Darmianin. Parhaimmillaan oikeana laitapuolustajana oleva monikäyttöinen italialainen on saanut alkukaudesta varsin hyvin peliminuutteja.

26-vuotias Darmian on tosin ollut hieman epätasainen, ja varsinkin miehen panos hyökkäyspelaamiseen on ollut pääosin olematonta – samaa voi tosin sanoa monesta muustakin United-pelaajasta.

Viime otteluissa Darmian on pelannut vasemman laitapakin paikalla, kun nopeampi ja lähtökohtaisesti parempi keskittäjä Ashley Young on vallannut tontin puolustuksen oikealta laidalta.

Saksalaislehti Bild kertookin nyt, että Darmian olisi tyytymätön Manchester Unitedissa. Lehden mukaan laitapakki on Bayern Münchenin kiinnostuksen kohteena, sillä saksalaisseuran oikeista laitapakeista sekä Philipp Lahm että Rafinha ovat ylittäneet 30 ikävuoden. Bayernin uskotaan siis ajattelevan nuoremman laitapakin värväämistä.

Saattaa olla, että Darmianin tavoittelemisessa Bayernia auttaisi se, että joukkueen ensi kauden päävalmentaja on laitapakin maanmies, Carlo Ancelotti.