Belgian maalivahti Thibaut Courtois kohtasi Argentiinan ykköstähden Lionel Messin viime kaudella seurajoukkuepaidassa kuusi kertaa.

28 liigaosumaa Barcelonalle viime kaudella tehnyt Messi ei onnistunut heiluttamaan verkkoa Atletico Madridia vastaan Thibaut Courtoisin vartioidessa omiensa veräjää.

– Tunnen hänet hyvin Atleticon otteluista Barcelonaa vastaan. On siis mukava pelata häntä vastaan maajoukkuepaidassa, Courtois toteaa goal.comin mukaan.

– Toivottavasti pystymme voittamaan, mutta se jää nähtäväksi. Hyvä asia on, ettei minun tarvitse katsoa videoita hänen pelaamisestaan. Tunnen hänet niin hyvin. Mutta vaikka hänestä katsookin videoita, on hän arvaamaton. On mahdoton opiskella sitä tietääkseen mitä hän tulee tekemään.

– Hän laukoo aina tilan löytäessään. Ainut mitä voit maalivahtina tehdä, on olla koko ajan täydellisen keskittynyt. Et voi ajatella sekuntiakaan mitään muuta. Sillä hetkellä hän tekee maalin.

Courtois-Messi taistelupari nähdään areenalla lauantai-iltana Suomen aikaa klo 23, kun Argentiina ja Belgia kohtaavat MM-puolivälierässä.