Kauas on tultu niistä ajoista, kun FC Barcelonan ja Real Madridin fanit vertailivat kumman hyökkäyskolmikko on parempi: Barcelonan MSN (Lionel MessiLuis SuarezNeymar) vai Madridin BBC (Gareth BaleKarim BenzemaCristiano Ronaldo). MSN-hyökkäysketju rikkoutui viime kauden päätyttyä, kun Neymar siirtyi maailmanennätyssummalla PSG:hen, mutta jos rehellisiä ollaan, niin eipä ole myöskään Madridin kolmikkoa liiemmin yhdessä nähty tällä kaudella.

Real Madridilla on ollut tällä kaudella yhteensä 59 ottelua, joissa vain viidessä Bale, Benzema ja Ronaldo ovat olleet samaan aikaan avauskokoonpanossa. Se on todella vähän verrattuna siihen hypeen, joka trion ympärille on viime vuosina luotu.

On hyvinkin mahdollista, että BBC-ketjua ei enää koskaan nähdä yhdessä. Gareth Balen huhutaan jatkuvasti siirtyvän kesällä takaisin Valioliigaan jäätyään yllättävän pieneen rooliin Zinedine Zidanen palapelissä.

Madridilaisilla on tällä sesongilla jäljellä enää kolme ottelua: kaksi sarjapeliä ja UCL-finaali. Ronaldo missaa loukkaantumisen vuoksi mitä todennäköisimmin sarjapelit, joten mahdollisesti heidän viimeiseksi yhteiseksi peliksi on jäämässä UCL-finaali Liverpoolia vastaan. Aika näyttää nähdäänkö BBC vielä yhdessä aloituskokoonpanossa. Tilastojen valossa heidän yhteispelinsä on ainakin toiminut vielä tälläkin kaudella. Kyseisestä viidestä yhdessä aloitetusta ottelusta Madrid voitti kolme ja pelasi tasan kahdesti. Maaleja miehet mättivät 11 kappaletta.