Bayern München pääsi juhlimaan Saksan Bundesliigan voittoa dramaattisten loppuhetkien jälkeen.

Dortmund lähti päätöskierrokselle kärkipaikalta ja voitolla Mainzista se olisi varmistanut mestaruuden. Bayern München lähti päätöskierrokselle kaksi pistettä Dortmundia perässä, mutta paremmalla maalierolla, joten tasapisteissä Bayern olisi mestari.

Dortmund oli hätää kärsimässä Mainzin kanssa ja oli jo ensimmäisellä puoliajalla kahden maalin takaa-ajoasemassa. Dortmund nousi kuitenkin tasoihin Niklas Sülen iskiessä tasoituksen viimeisellä minuutilla.

Se ei kuitenkaan riittänyt, kun samaan aikaan Bayern voitti Kölnin 2-1. Dortmundin kannalta tilanne näytti vielä hyvältä kymmenen minuuttia ennen loppua, kun Köln tuli tasoihin rangaistuspotkusta. Jamal Musiala kuitenkin ratkaisi mestaruuden 89. minuutilla tekemällä maalilla.

Bundesliigan suomalaisilla oli kaksijakoiset tunnelmat.

Lukas Hradeckyn Leverkusen eteni eurokentille, kun taas Jere Urosen Schalke putosi.

Leverkusen hävisi päätöskierroksen ottelussaan Leverkusenille 0-3. Tappiosta huolimatta se pystyi säilyttämään maalieron turvin kuutospaikkansa ja varmisti sitä myöten paikan Konferenssi-liigaan ensi kaudeksi. Hradecky oli tuttuun tapaan joukkueen maalissa.

Uronen puolestaan oli sivussa Schalken kokoonpanosta, kun Schalke hävisi RB Leipzigille 2-4. Se tarkoitti samalla sitä, että Schalke putosi ensi kaudeksi 2. Bundesliigaan.

Fredrik Jensen oli niin ikään sivussa Augsburgin kokoonpanosta, kun se hävisi Borussia Mönchengladbachille 0-2. Kun samaan aikaan Stuttgart jäi tasapeliin Hoffenheimia vastaan, niin Augsburg säilytti sarjapaikkansa suoraan ja Stuttgart joutuu karsimaan sarjapaikastaan.

Elisa Viihde Viaplay ja V sport esittää Bundesliigan otteluita suorina lähetyksinä.