Arvokisat.com teki pikagallupin erinäisten suomalaisten jalkapallovaikuttajien kanssa siitä, kumpi jatkaa kahdeksan parhaan joukkoon, Costa Rica vai Kreikka. Tämä ottelu on suomalaisille erityisen mielenkiintoinen, sillä jo nyt 16 parhaan joukkoon ensimmäistä kertaa jalkapallohistoriassaan pelannut Kreikka, on Huuhkajien karsintalohkossa syksyllä alkavissa EM-karsinnoissa. Illalla nähdään, saako Huuhkajat vastaan lokakuun alussa Olympiastadionille joukkueen, joka on selvinnyt MM-lopputurnauksessa neljännesvälieriin vai peräti pidemmälle.

Pikagallup tavoitti kahdeksan suomalaista entistä tai nykyistä huippupelaajaa. Lopputulos on selkeä: Costa Rica menee jatkoon äänestystuloksella 6-2.

Tuomas Haapala, Veikkausliigalegenda ja entinen A-maajoukkuemies:
Costa Rica jatkaa. Kreikan puolustustaktiikka ei riitä kisojen yllättäjää vastaan. Kreikka on tehnyt vaivaisen yhden pelitilannemaalin koko kisoissa, joten heidän hyökkäämisensä ei riitä jatkopaikkaan.

Antti Niemi, A-maajoukkueen monivuotinen maalivahti ja tuore Brightonin maalivahtivalmentaja:
Costa Rica. Joukkue on flow-tilassa. Kreikka ei ole kunnolla säväyttänyt, aika puurtamista on niiden peli ollut. Costa Rican veskari on yksi kisojen ilopilkuista ja se voi tehdä ratkaisevan eron. Tasaista tulee toki olemaan.

Tuomas Peltonen, Veikkausliigalegenda:
Costa Rica. Nuorempi, nälkäisempi ja kevytjalkaisempi joukkue.

Olli Huttunen, VPS:n päävalmentaja ja entinen A-maajoukkueen valmentaja:
Costa Rica. Molemmat perustavat pelinsä tiukkaan puolustukseen, mutta Costa Rica murtaa kerran Kreikan paketinhallinnan, vaikkapa erikoistilanteesta.

Niki Mäenpää, Huuhkajien ykkösvahti:
Costa Rica. Kreikka on tylsä jengi, joka pääsi loppujen lopuksi kauheella hillolla jatkoon. Toisin kuin Costa Rica, joka yllätti kaikki ja meni heittämällä jatkoon kuolemanlohkosta.

Teemu Tainio, HJK ja Huuhkajat:
Kreikka. He puolustavat 1-0 voiton.

Petri Helin, ex-maajoukkuemies
Costa Rica. Se on parempi joukkue.

Mika Kottila, Veikkausliigalegenda
Kreikka. He eivät aliarvioi ketään ja pelaavat aina samalla tavalla. Se pelitapa on myrkkyä Costa Ricalle.