Balkanin tähdet tuikkivat parketeilla – miltei kolmesti tuplatupla

Balkanilta tulevat NBA-tähdet olivat kovassa vireessä yön NBA-kierroksella. Kaksi heistä kohtasi samassa ottelussa, kun Orlando ja Dallas pelasivat vastakkain. Dallasin Luka Donkic taikoi jälleen loisto-ottelun: slovenialainen teki 33 pistettä, otti kymmenen levypalloa ja antoi yhdeksän syöttöä, kun Mavs voitti Orlandon luvuin 130-124.

Orlandon montenegrolaissentteri Nikola Vucevic oli oman joukkueensa tehomies: 29 pistettä, 15 levypalloa ja kahdeksan syöttöä. Eli Donkic jäi yhden syötön päähän triplatuplasta, Vucevic kahden.

Denver Nuggetsin Nikola Jokic pani vielä paremmaksi. Nuggets voitti ilman Lauri Markkasta edelleen pelanneen Chicago Bullsin luvuin 118-112 ja serbisentteri oli ottelussa täysin pitelemätön: 39 pistettä, 14 levypalloa ja yhdeksän syöttöä, joten triplatupla jäi vain yhden syötön päähän.

Sen sijaan James Harden jatkoi hurjasteluaan Brooklynin riveissä. Harden iski pöytään triplatuplan Netsin voitto-ottelussa San Antoniota vastaan. Hardenin luvut olivat tällä kertaa 30 pistettä, 14 levypalloa ja peräti 15 syöttöä. Harden johtaakin koko NBA:n syöttötilastoa tällä kaudella syöttökeskiarvolla 11 korisyöttöä ottelua kohden.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.