Asiantuntija kertoo, ketkä nuoret lupaukset voivat nousta HJK:sta Huuhkajiin tulevina vuosina

© Kuva: Pekka Mäntylä

HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kertoi O´Learys Bakersin MM-futislounaalla mielipiteensä siitä, ketkä Klubin organisaation nuorista kyvyistä voisivat pelata jokin päivä Suomen A-maajoukkueessa.

HJK:n toiminta perustuu siihen, että seurassa pelaa kansainvälisen tason pelaajia, tulivat ne sitten oman juniorimyllyn kautta tai ulkomailta.

– Jos katsoo niitä seuraavia nuoria, niin Eetu Vertainen tulee jossain vaiheessa varmasti pelaamaan A-maajoukkueessa. Santeri Väänänen tulee jossain vaiheessa, jos kehitys jatkuu, pelaamaan A-maajoukkueessa. Luulen, että Enoch Banzalla on hyvä mahdollisuus. Hän on hyvin epätyypillinen suomalainen laituri, jota meillä ei ole pitkään aikaan ollut, Riihilahti selitti Viafreen haastattelussa.

HJK:n veikkausliigajoukkueen tämänhetkisestä kokoonpanosta Huuhkajien vakiokalustoon kuuluvat puolustaja Juha Pirinen sekä keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi. Sen lisäksi mm. Joel Pohjanpalo, Robin Lod, Teemu Pukki ja Alexander Ring ovat pelanneet uransa aikana HJK:ssa.