Artturi Lehkonen oli Coloradon sankari tekemällä voittomaaliksi jääneen osuman 2-1-voitossa Tampa Bayta vastaan. Colorado voitti finaalisarjan otteluvoitoin 4-2.

Colorado osoitti ottelussa sitkeyttä, kun Tampa Bay sai otteluun unelma-alun menemällä johtoon heti avauserän alussa. Colorado tasoitti heti toisen erän alkuun. Erän puolivälin jälkeen kiekko tuli Lehkoselle, jonka laukaus upposi Andrei Vasilevskin selän taakse.

Päätöserässä Colorado pystyi pitämään Tampa Bayn kurissa ja pääsi juhlimaan ensimmäistä mestaruuttaan 21 vuoteen. Lehkosen ja Mikko Rantasen lisäksi pokaalia pääsi nostelemaan maalivahtivalmentaja Jussi Parkkila. Hän on samalla ensimmäinen suomalaisvalmentaja, joka on voittanut Stanley Cupin.

Coloradon paidassa nähtiin kauden aikana myös maalivahti Justus Annunen sekä Sampo Ranta. Edellinen Stanley Cupin suomalaisvoittaja oli Olli Määttä vuonna 2017.

Pudotuspelien parhaana pelaajana palkittiin Coloradon tähtipuolustaja Cale Makar.