Valioliigan sarjakärki Arsenal pelasi toisen peräkkäisen voitottoman ottelunsa lauantaina. Myös Chelsea jäi ilman voittoa.

Leandro Trossard vei Arsenalin johtoon, mutta Ivan Toney toi Brentfordin tasoihin ja näin Arsenal joutui tyytymään 1-1-tasapeliin. Manchester Cityllä onkin mahdollisuus sunnuntaina kaventaa eroa, kun se kohtaa Aston Villan. Joukkueiden ero on nyt kuusi pistettä, kun molemmilla on 21 peliä pelattuna.

Chelsean miljoonahankinnat eivät tuoneet vielä voittoa, kun Chelsea jäi 1-1-tasapeliin West Hamia vastaan. Pelikiellosta vapautunut Joao Felix vei Chelsean johtoon, mutta Emerson tasoitti pian perään. Tasapeli oli Chelsealle kolmas peräkkäinen. Kaikki kilpailut mukaan lukien Chelsea on voittanut vain yhden kahdeksasta edellisottelustaan. Neljässä edellisottelussa on syntynyt vain kaksi maalia. Se onkin tällä hetkellä yhdeksäntenä ja neljänteen sijaan on matkaa kymmenen pistettä.

Newcastle joutui myös tyytymään tasapeliin, kun se jäi 1-1-tasapeliin häntäpään Bournemouthia vastaan. Tasapeli oli Newcastlen kolmas peräkkäinen ja samalla Newcastlen 16. peräkkäinen ottelu Valioliigassa ilman tappiota.

Tottenham jätti käyttämättä edessään olleiden kompuroinnin, kun se hävisi Leicesterin vieraissa peräti 1-4, vaikka teki ottelun avausmaalin.

Cityn ja Aston Villan lisäksi sunnuntaina Leeds kohtaa jälleen Manchester Unitedin. Joukkueet iskivät juuri keskiviikkona. Valioliigan kierroksen päättää maanantaina Merseysiden derby.

Elisa Viihde Viaplay esittää kaikki Valioliigan ottelut suorina lähetyksinä.