Annemari Sandell-Hyvärinen on edelleen loistavassa kunnossa. Kokenut juoksija voitti lauantaina Ruissalo-juoksujen kovatasoisimman kilpailun, naisten kymmenen, kilometriä ajalla 35.22. Kilpailun viisi parasta ovat kilpailleet Suomen maajoukkueessa.

Maastojuoksun Euroopan mestari ja MM-pronssimitalisti Sandell-Hyvärinen piti nuoremmat haastajat takanaan. 38-vuotias Sandell-Hyvärinen on juossut Suomen huipulla jo neljällä vuosikymmenellä. Hän voitti ensimmäisen maastojuoksun Suomen mestaruutensa jo 12-vuotiaana vuonna 1989 ja viimeisimmän vuonna 2014.

Sandell-Hyvärinen omistaa 5000 ja 10 000 metrin ratajuoksujen Suomen ennätykset.

Ruissalossa toiseksi tullut Eeva Sajanti juoksi seitsemän vuotta sitten Kalevan kisoissa pronssia 3000 metrin esteissä. Kolmanneksi sijoittunut Saara Nikander juoksi viikko sitten 3000 metrin esteet Ruotsi-maaottelussa.

Neljänneksi sijoittunut Johanna Matintalo voitti kaksi vuotta sitten 800 metrin Suomen mestaruuden. Viidenneksi tullut Suvi Miettinen juoksi kaksi vuotta sitten Suomen mestariksi puolimaratonilla.