Suomalaisen jalkapalloilun kuningas, Jari Litmanen, käy uusimmassa Ilta-Sanomissa läpi Palloliiton puheenjohtajatilannetta.

Litmanen korostaa, että Palloliiton on mentävä myös taloudellisesti eteenpäin – ja juuri talouden kohentaminen on ehdokkaista Ari Lahden pääteema. Haastattelussa Litmanen toteaa myös, että Mika Aaltosella on jalkapallotaustaa, Ville Niinistön taustasta Litmanen ei osaa sanoa mitään, koska ei miestä tunne.

Litmanen ei tunne Lahteakaan henkilökohtaisesti, mutta hänen ansionsa johtotehtävissä ovat tutut.

– Lahteakaan en tunne, mutta hänen taustansa tiedän: häneltä löytyy kokemusta puheenjohtajana Veikkausliigasta ja KuPS:sta. Sitten on hänen tehtävänsä liikemaailmassa, Litmanen sanoo Ilta-Sanomille.

– Liiton toiminnassa on tärkeää mennä eteenpäin myös taloudellisesti. Olettaisin, että Lahdella voisi olla tässä asiassa jotain annettavaa.

Suoraan Litmanen ei sano olevansa Lahden takana. Toimittajan toteamukseen siitä, että Lahti lienee Litmasen suosikkivalinta, Kuningas vastaa tutun kryptisesti.

– Puhun vain faktoista ja tämä on puhdas näkemykseni. Ja minähän en päätä mitään. On eri ehdokkaita, jotka tuovat eri juttuja, Litmanen kertoo haastattelussa.